SC Cambeea SRL comercializeaza si instaleaza cu echipe proprii aparate de aer conditionat in judetul BACAU si limitrof

LG Aparat de aer conditionat LG Duct Type 85000 Btu/h INVERTER trifazic

Pret: 32.98085
Lei TVA inclus
Garantie: 3 ani, 5 ani pentru compresor
0234.542.184
office@cambeea.ro
B-dul Unirii 78/B, Bacau
#
Model:
Producator LG
Cod produs UB85 + UU85W
Tip De tubulatura
Clasa de putere 85000
Clasa de racire:
Minim 31390 Btu/h
Standard 78480 Btu/h
Maxim 86320 Btu/h
Capacitate de incalzire:
Minim 36850 Btu/h
Standard 92120 Btu/h
Maxim 101340 Btu/h
Intensitate curent:
la racire 13.5 A
la incalzire 13.6 A
Temperatura exterioara de functionare:
la racire -20 ~ 48 °C
la incalzire -18 ~ 18 °C
Caracteristici energetice:
EER Btu/hr.W 2.81 W/W
SEER 4.80
COP 3.25 W/W
SCOP 3.51
Alimentare trifazat
Tip compresor inverter
Agent frigorific:
Tip R410A
Debit de aer:
Interior mc/min. 80.0 / 72.0 / 64.0
Exterior mc/min. 190
Nivel zgomot:
Interior (H/M/L/Sleep) 43 / 41 / 40 dB(A)
Exterior 74 dB(A)
Dimensiuni:
Interior 1563 x 458 x 791 mm
Exterior 1090 x 1625 x 380 mm
Greutate:
Interior 90 kg
Exterior 144 kg
Descriere produs

E.S.P: Presiune statica exterioara

Debitul de aer si nivelul de zgomot se mentin intotdeauna la valorile de referinta, fara a fi afectate de schimbarea presiunii statice exterioare; utilizand aceasta tehnologie, puteti sa:
• optimizati lucrurile de instalare a conductelor;
• mentineti capacitatea si nivelul de zgomot conform preferintelor;
• reduceti numarul de modele;
Tehnologia bazata pe reglarea fazei motorului ofera beneficii economice instalatorului. Debitul de aer dorit se obtine prin reglarea fazei motorului in timpul instalarii produsului, asigurand flexibilitatea sistemului de conducte.

E.S.P. este usor de reglat de la telecomanda.

Functionare silentioasa si intretinere facila

Ventilatorul cu lamele din plastic si carcasa de greutate redusa a aparatului de aer conditionat asigura o functionare silentioasa si faciliteaza operatiile de service. Noua carcasa a ventilatorului este usor de demontat pentru a facilita operatiile de service si intretinere. Motorul ventilatorului poate fi indepartat fara a fi necesara îndepartarea întregului ansamblu al ventilatorului.

Sistemul central de comanda

Rezumatul functionarii
Echipamentele LG sunt prevazute cu functii de comanda avansate, precum sistemul central de comanda. Destinat aplicatiilor cu scop comercial care necesita instalarea mai multor echipamente de aer conditionat. Puteti comanda sau detecta defectiunile unui numar de 16-2048 echipamente de aer conditionat (prin intermediul a 8 sisteme de comanda individuale) separat sau impreuna.

Control automat pe zone

Aceasta functie poate fi utilizata pentru a regla functionarea aparatului de aer conditionat in cazul in care fiecare zona (maxim 4 zone) dispune de un termostat si un anemostat autoreglabil separate; specialistul in materie de echipamente de aer conditionat va poate oferi asistenta in cazul in care doriti sa instalati un aparat cu un debit de aer variabil in locuinta/biroul dumneavoastra, precum si o oferta de pret pentru instalare (care include termostatele si anemostatele de amortizoare)

Pompa de condens de mare capacitate

Pentru locurile in care scurgerea gravitationala nu este posibila, se poate monta ca accesoriu o pompa de condens. Aceasta poate pompa pana la o inaltime maxima de 700 mm si reprezinta solutia ideala pentru eliminarea condensului din unitatea interioara.

Conducte lungi si cu inaltime de montare mare

Echipamentele de aer conditionat LG (casetele de plafon si unitatile de tubulatura mascate in plafon pot fi instalate pe distante mari (maxim 75 m lungime) si la inaltimi ridicate (maxim 30 m).

Schimbare automata a modului de functionare

La modelele cu schimbare a modurilor de functionare, aparatul de aer conditionat va comuta automat din modul de racire in modul de incalzire, in functie de temperatura setata.

Controlul temperaturii in doua puncte diferite

Intre temperatura masurata la nivelul aparatului de aer conditionat si temperatura interioara poate exista o diferenta semnificativa. Butonul de comanda pentru cele doua termistoare permite reglarea temperaturii in functie de una dintre cele doua valori. Selectati termistorul dorit pentru reglarea temperaturii aparatului prin intermediul butonului glisant situat in partea posterioara a telecomenzii cu cablu cu ecran LCD. Un termistor este instalat in unitatea interioara, iar cel de-al doilea este situat in telecomanda cu cablu cu ecran LCD.

Programare saptamanala

Utilizatorul poate seta aparatul sa functioneze dupa un program saptamanal, programand momentele de pornire si de oprire ale acestuia.

Telecomanda cu cablu cu ecran LCD

  • Programare pornire/oprire in intervale de o ora pentru o perioada de 24 de ore
  • Functionarea aparatului in modul TEST
  • Functia de auto-diagnoza
  • Selectare a vitezei ventilatorului in 3 trepte
  • Afisarea modului de operare
  • Afisarea temperaturii din incapere
  • Grosime de numai 20 mm

Comanda comuna a grupurilor de echipamente

1) Rezumatul functionarii:
- Daca mai multe produse sunt interconectate, un singur dispozitiv de comanda poate fi utilizat pentru un anumit numar de produse.
2) Functii specifice:
- Cabluri de legatura sunt conectate la unitatile interioare in vederea comunicarii. Un singur dispozitiv de comanda este conectat la fiecare dintre acestea si poate controla aceeasi functie pentru toate echipamentele.
- Functia de comanda comuna este activata prin intermediul butoanelor retractabile de pe telecomanda cu cablu. La activarea acestei functii, sistemul principal nu va raspunde pentru a evita coliziunile intre date.
- La activarea comenzii comune, utilizati datele aleatorii (0-3 minute) din corpul principal al unitatii pentru limitarea curentului de pornire.
- Dispozitivul de comanda poate controla pana la 16 unitati interioare.

Blocarea accesului copiilor

Aceasta functie previne accesul copiilor la comenzile unitatii interioare. Toate butoanele unitatii interioare pot fi blocate astfel incat unitatea sa fie controlata doar din telecomanda.